Thu. Sep 29th, 2022

Beatlemania on Tour wil een charterschool

Charters gezocht

Er zijn verschillende redenen waarom u een chartermaatschappij wilt inhuren om u van punt A naar punt B te laten vliegen. U wilt bijvoorbeeld regelmatig met een team van New York naar Los Angeles vliegen, en u kunt veel krijgen kilometers uit uw investering. U kunt zelfs een chartermaatschappij gebruiken om uw team te vervoeren voor een speciaal evenement, zoals een diploma-uitreiking, of u moet misschien reizen voor een conferentie.

De handvestschoolbeweging daarentegen heeft lang beweerd dat een onderneming met winstoogmerk beter onderwijs kan bieden. Veel charters hebben beter gepresteerd dan traditionele openbare scholen in staten waar charters werden geautoriseerd door oordeelkundige autorisaties. In Massachusetts moeten handvestscholen bijvoorbeeld "trouw" aan hun contract tonen door academisch succes, rechtvaardigheid onder studenten en betrokken ouders aan te tonen charters gezocht bloemen. Bovendien moeten ze jaarlijkse financiƫle audits en bezoeken ter plaatse indienen.

Hoewel er veel controverse is rond het idee van een handvestschool, wordt de nieuwste campagne gevoed door raciale ongelijkheid en het gebrek aan diversiteit op openbare scholen. Een recent rapport van de Brookings Institution wees erop dat hoewel het verminderen van schoolsegregatie belangrijk is, dit niet hetzelfde is als het verbeteren van de kwaliteit van allochtone leerlingen. Dit is de reden waarom de NAACP en andere groepen in oktober de campagne nr. 2 steunden. De NAACP riep ook op tot een moratorium op de uitbreiding van handvestscholen en een betere verantwoording.

Gelukkig, in het belang van de fans van de show, had de Broadway-gebonden acteur de ervaring die nodig was om een goede match te zijn voor de rol. Ondanks zijn leeftijd kon Charters ook een geschikte assistent vinden in de functie van racesecretaris. Een paar jaar later werden de twee herenigd en werd Charters aangenomen. Hij maakt nu deel uit van Beatlemania on Tour, die vrijdag langskomt bij het Bing Crosby Theatre.

Klik hier om meer te lezen: https://awservices.nl/